Het faciliteren van het leren en ontwikkelen door samenwerking met internationale L&D adviseurs.

Verreweg de meeste consultants werkten ooit voor corporates met een interne Personal Assistant, IT, Marketing, Financiën enz. die elke dag hun werk ondersteunden. Als je een solo of zzp'er bent moet je de zaak draaiende houden en dat kan veel tijd kosten. Dat is waar Helen om de hoek komt kijken. Ze neemt je taken uit handen zoals agendabeheer, facturering, versturen van nieuwsbrieven, organiseren van virtuele workshops enz. zodat je je weer kunt bezighouden met waar je van houdt - coachen en workshops geven. 

Onze Diensten

We bieden twee belangrijke diensten aan L&D consultants: Project Management en Virtuele Assistent diensten. Door de dagelijkse organisatie van L&D te delegeren, kunnen consultants zich concentreren op het leveren van de inhoud, terwijl wij ons op de achterkant van het bedrijf richten. 

Project Management

We ondersteunen consultants in alle stadia van een project: Analyse, Ontwerp, Ontwikkeling, Implementatie, Evaluatie. We zorgen ervoor dat projecten vlot verlopen, met als resultaat dat cliënten, deelnemers en belanghebbenden onder de indruk zijn.

Virtual Assistant

Consultants willen zich concentreren op wat ze het beste kunnen, zoals coachen of workshops faciliteren. New Horizons Learning Solutions helpt een solo of klein bedrijf soepel te laten draaien. Delegeer het plannen van afspraken, factureren, bijhouden van databases, versturen van nieuwsbrieven en meer aan een Virtuele Assistent.

Facet5 - a measure of personality

Facet5 persoonlijkheidsrapporten dienen als uitgangspunt voor individuen en teams die hun teamwerk willen ontwikkelen en verbeteren. We belichten de sterke punten van teamleden en helpen hen gebieden voor ontwikkeling te ontdekken.

Genos Emotional Intelligence Assessments

Emotionele intelligentie is een 'must have' vaardigheid voor werknemers van jong tot oud. Wij stellen Genos Emotionele Intelligentie (EI) Assessments op en leggen EI rapporten uit. 

Over Helen

Helen is meertalig (moedertaal Engels - 2e taal Nederlands - C2 Duits) en is gekwalificeerd in L&D van het Chartered Institute of Personnel & Development (CIPD, UK). Als Project Manager is ze klantgericht, georganiseerd en bedreven in het oplossen van problemen. Door de wereldwijde pandemie moesten de meeste leerprogramma's online gebracht worden, maar Helen heeft dit goed opgevangen en is er trots op dat ze in alle rust complexe ontwikkelingscentra, interactieve workshops en zes maanden durende leerreizen geleid heeft. Helen is Genos International gecertificeerd, en ook Facet5 Practitioner. Bij het debriefen van kandidaten toont ze een oprechte belangstelling voor mensen en is ze een goed luisteraar.

 

Helen Kirkwood

New Horizons Learning Solutions

Aanbevelingen

"Ik zou Helen als collega, adviseur en projectmanager aan iedereen en altijd aanbevelen. We werken nu al enige tijd samen en zo nu en dan vind ik reden om mijn diepe waardering uit te spreken voor haar harde werk, nauwgezetheid, bedachtzaamheid, en bijna perfecte uitvoering. Onze samenwerking betreft een complex programma voor leiderschapsontwikkeling in de complexe context van de coronapandemie. Zonder haar zou ik het moeilijk gehad hebben om mijn weg te vinden in de gedetailleerde, korte- en middellange-termijn planning en coördinatie van alle digitale activiteiten, rendez-vous en webinars. Ze slaagt erin het allemaal bij elkaar te houden, altijd met een vriendelijke glimlach en geduldig advies." Senior Leiderschapsontwikkelaar & Executive Coach (Stockholm, Zweden) 

" Helen geeft uitstekende ondersteuning om de huidige behoeften uit te leggen, aan het team over te dragen, en alles op te zetten, , zodat ik het beste aan onze cliënten kan leveren. Ze is betrouwbaar, pro-actief, reactief, en is een aardige persoon om mee samen te werken. Alle factoren samen zorgen ervoor dat ik weet dat als zij er is, ik alleen mijn eigen cliënten heb om me op te concentreren en al het andere wordt door haar afgehandeld" Coach & Consultant (Parijs, Frankrijk) 

" Helen hielp me mijn sterke kanten te begrijpen en in mijn voordeel kon gebruiken, terwijl ze me ook begeleidde bij wat ik kon doen om mijn zwakkere punten te verbeteren. Het was heerlijk om met Helen samen te werken. Ze is een geweldige begeleider en schept een heel veilig milieu om vragen te stellen en discussies te voeren." Facet5 kandidaat (Mumbai, India) 

" Het was een plezier om een aantal van mijn eigenschappen en vaardigheden te leren kennen door de Facet5 vragenlijst te doen en de daaropvolgende debriefing met Helen. Ze deed haar werk uitstekend en ik vond het leuk om over mijn sterke en zwakke punten te leren en hoe ik die in mijn beroepsleven kan gebruiken. " Facet5 kandidaat (Parijs, Frankrijk)

" Ik kreeg de gelegenheid de Facet5 vragenlijst in te vullen en was erg blij met het resultaat. Het rapport bevat een uitgebreide uitsplitsing en analyse van mijn persoonlijkheid, verdeeld in hanteerbare brokken, die mijn verwachtingen overtrof. Helen begeleidde me door het rapport en gaf onderweg inzichtelijke uitleg en nuttige aanwijzingen. Dit was een fantastische manier om dieper inzicht te krijgen in mijn persoonlijkheid, de omgevingen waarin ik bloei en eigenschappen om op te letten. Ik raad de ervaring zeker aan, dank je Helen voor het bieden van de gelegenheid en de nabespreking." Facet5 kandidaat (Londen, UK) 

Stuur ons een berichtje of stuur direct een e-mail naar:

info@newhorizonslearningsolutions.nl

nl_NL